Het gezicht in de wijk

Wijkbeheerders

U kunt de wijkbeheerders spreken over uw ideeën voor een fijne en prettige buurt of over schoonmaak, overlast en technische mankementen in de algemene ruimtes van uw wooncomplex of buurt. Wijkbeheerders ziet u regelmatig in wijken en buurten tijdens hun rondes.

Wijkcoaches

U kunt de wijkcoaches spreken over problemen met buren (zoals overlast of vervuiling), vermoeden van woonfraude of een hennepkwekerij melden. Daarnaast zijn ze aanspreekpersonen voor bewonerscommissies en klankbordgroepen. Wijkcoaches denken ook graag met u mee over fijn en prettig wonen in uw buurt.

Wijkcoaches Projecten en de Technisch Wijkbeheerder

De wijkcoaches Projecten en Technisch Wijkbeheerder verzorgen de (niet technische) begeleiding en communicatie richting u als huurder bij herstructurering en complexe renovatieprojecten. Ze werken veel samen met de wijkcoaches en de projectleiders en zijn een tussenpersoon tussen Welbions, huurders en organisaties.

Overzicht werkgebied

Een overzicht van ons werkgebied, de wijken en de gezichten in de wijk vind je hier in pdf. Hieronder staat hetzelfde overzicht ook in een afbeelding weergegeven.