Huur opzeggen

Het opzeggen van de huur van uw woning, parkeerplaats of garage kan bij ons op elke gewenste werkdag. Er geldt een opzegtermijn van tenminste één maand. Wilt u bijvoorbeeld dat uw laatste huurdag 15 september is? Zeg dan uiterlijk 16 augustus de huur op. U betaalt dan tot en met 15 september de huur (als dit een werkdag is). Valt uw laatste huurdag in het weekend of op een feestdag? Dan is de laatste huurdag de eerst volgende werkdag.

Zeg uw huur op tijd op
Hoe eerder u de huur opzegt, hoe groter de kans dat er een nieuwe huurder bekend is voordat u uw sleutels inlevert. Dit kan belangrijk voor u zijn. Bijvoorbeeld als u spullen heeft die de nieuwe huurder kan overnemen.

Huuropzegging woning

Geef uw huuropzegging door via dit formulier.

Huuropzegging medehuurder

Huurt u samen de woning en wilt u als enige huurder uw deel van het huurcontract opzeggen? Vul dan samen dit formulier in.

Huuropzegging bij overlijden

Als nabestaande komen er in korte tijd veel zaken op u af die u moet regelen. Een van deze dingen is het opzeggen van de huur en het leegmaken van de woning van de overledene. Welbions maakt het u in deze emotionele en vaak drukke periode graag zo gemakkelijk mogelijk. Geef de huuropzegging door via dit formulier.

Huuropzegging parkeerplaats of garage

Geef uw huuropzegging door via dit formulier.

Zelf niet aanwezig bij woning inspectie?

U kunt iemand machtigen om voor u aanwezig te zijn. De gemachtigde moet een volmacht formulier invullen.

Volmacht formulier